keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Elämän viisuksia ja aforismejä


Tässä muutamia elämän viisauksia ja aforismeja joiden perusteella olen omaa elämää ja ajatus mailmaa rakentanut hyvinkin vaikeina aikoina mutta niistä on ollut hyvinkin paljon apua monessa mielessä

- "Hyväksy ne asiat, joihin kohtalo sitoo sinut, ja rakasta niitä ihmisiä, jotka kohtalo tie polullesi, ja tee tämä koko sydämestäsi."

- "Jos emme muutu, emme kasva. Jos emme kasva, emme oikeastaan elä ollenkaan."

- "Ota riski! Koko elämä on riskiä. Ihminen, joka menee pisimmälle on usein se, joka uskaltaa tehdä ja kokeilla rajojaan. Varman päälle kulkeva vene ei koskaan pääse etäälle rannalta."

-"Elä elämääsi suhtautuen ystävällisesti ja lempeästi kaikkiin ihmisiin ympärilläsi, ja hämmästyt, miten onnelliseksi elämäsi muuttuu."

- "En ole koskaan ollut köyhä. Ainoastaan rahaton. Köyhyys on asenne, rahattomuus vain hetkellinen tilanne."

- "Se on vapaa, joka elää niin kuin on itse valinnut"

- "Älä usko mihinkään yksinkertaisesti koska olet kuullut sen. Älä usko mihinkään tapaan koska se on kulkenut sukupolvelta toiselle. Älä usko yhtään mihinkään koska se on kirjoitettu johonkin pyhään kirjaan. Älä usko mihinkään opettajaasi tai vanhempaasi vain koska he ovat auktoriteetteja. Mutta kun havaitset ja analysoit, kun löydät kaiken olevan sopusoinnussa järjen kanssa ja kun huomaat että se on kaikkien eduksi, hyväksy se ja elä sen mukaan."

- "Köyhältä puuttuu paljon, ahneelta kaikki. ;D"

- "Hyvä ystävä tulee ja maksaa takuurahat, mutta todellinen ystävä istuu vierelläsi ja sanoo: "Hitto, olemme kusessa"

- "Menestystä mittaa se, kuinka korkealle kimpoat kun putoat pohjaan."

- Jokainen päivä pitäisi pyrkiä viettämään tavalla, joka saa elämän tuntumaan miellyttävältä - niin, että jos se päättyisi huomenna, olisit tyytyväinen itseesi.

- "Kaikki on mahdollista. Mahdottoman toteuttaminen vain vie hieman enemmän aikaa."

- "Jos palaat kotiin vähemmän energisenä, kuin olit töihin lähtiessäsi, syyllistyt vakavaan rikkomukseen: varastat kotoa. "




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti