tiistai 18. joulukuuta 2012

horoskooppi kiinalainen





Kiinalainen horoskooppi – Lohikäärmeen vuosi 23.1.2012–9.2.2013

Voisi luulla että Lohikäärme pääsisi juhlimaan omana vuotenaan oikein kunnolla, mutta todellisuudessa ratkaistavaksesi tulee monta visaista ongelmaa. Lohikäärmeen vuosi on suurten muutosten vuosi ja suurimman vastuun muutosten toteuttamisesta kantaa – kukapa muu kuin Lohikäärme itse. Harteillesi kasaantuu paljon erilaisia järjestelytehtäviä, joiden painosta olet ajoittain vaarassa luhistua.


Keskittymällä mahdollisimman tarkoin oman elämäsi selkiinnyttämiseen, tulet löytämään oikeat yhteiskunnalliset vastuualueet. Samalla pääset irrottamaan otteesi monista sellaisista vastuualueista, jotka eivät millään tavalla enää jaksa sinua kiinnostaa. Olet tämän vuoden ajan sosiaalisen ympäristösi kirkkaimmassa valokeilassa ja kaikki seuraavat sinun tekemisiäsi suurennuslasin kanssa. Muita miellyttämällä ajaudut hyvin nopeasti fyysisesti jaksamattomaan tilaan, jolloin muutokset pääsevät lopulta toteutumaan halusitpa sitä tai et.


Sinun panoksesi yritysten tai yhdistysten muutosprosessissa on nyt ratkaisevan tärkeä ja sinun tuleekin muistaa kuka muutosta johtaa ja mihin suuntaan. Autoritäärisesti ajatellen johdossa saattaa olla ihan kuka tahansa, mutta henkisellä tasolla suurin osa asioista kulminoituu kuitenkin sinun päätöstesi varaan ja siksi sinun on oltava valmis ilmaisemaan oma mielipiteesi tinkimättömän rehellisesti.


Vuoden 2012 vaikeudet kannattaa nähdä harjoituskenttänä monien henkisten valmiuksiesi kehittämiselle. Jokainen ratkaistu tilanne on tärkeä sijoitus tulevaisuuteen ja siksi tämän vuoden aikana ei pidä laskea tuloksia tai onnistumisia. Tulet saamaan oman osuutesi yrityksen tai yhteisön menestyksestä joskus seuraavan vuoden aikana. Voittopottisi kasvaa jokaisen ratkaisemasi ongelman myötä, vaikka se ei vielä näy tai tunnu missään.


Lohikäärmeelle tyypillisen viisautesi avulla pystyt luovimaan vihamielisyyden, kateuden ja muutosvastarinnan karikoissa sitä paremmin, mitä lujemmin luotat omaan näkemykseesi omia tai yhteisiä päätöksiä tehdessäsi. Diplomaattisuudella et pääse missään asiassa alkua pidemmälle, sillä muutoksen pelko estää edes kohtuullisten kompromissien syntymisen.


Parhaimmillaan tämän vuoden alku on Lohikäärmeelle huikea menestystarina, mutta se tosiaan edellyttää rohkeaa ja päättäväistä tavoitteen asettamista ja sen jälkeen vähintään yhtä päättäväistä massiivista toimintaa päämäärän toteuttamiseksi. Kohoaminen uraportailla tai oman yritystoiminnan käynnistäminen onnistuvat helpoimmin kevään kuluessa. Syksyllä täytyy malttaa ottaa aikaa pakollisten korjausten toteuttamiselle, jotta menestystarina saisi onnellisen lopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti